Σχετικά με εμάς

Ποιοι Είμαστε;

Η εταιρία 4CAD, εξουσιοδοτημένη για το λογισμικό της Autodesk, παρέχει πλήρεις λύσεις για το μηχανικό και τεχνικές εταιρίες, καθώς επίσης και τεχνική υποστήριξη με την αξιοπιστία και τη συνέπεια που της παρέχει η μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της σε μελετητικά γραφεία, στον εξουσιοδοτημένο διανομέα και συνεργάτες της Autodesk στην Ελλάδα.

Η εταιρία στελεχώνεται από μηχανικούς και ειδικεύεται στο λογισμικό γενικής σχεδίασης AutoCAD, αρχιτεκτονικής σχεδίασης Architectural Desktop, σε GIS & WEB GIS λύσεις, στην ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών, στην οργάνωση επιχειρήσεων με σκοπό την πιστοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO (ISO 9001, 14000, 22000) καθώς και στην υλοποίηση επενδυτικών και οικονομοτεχνικών μελετών (business plan, επιχορηγήσεις).

Η ομάδα μας

Οι ιδρυτές της 4CAD είναι μηχανικοί με εμπειρία τόσο στον χώρο της πώλησης τεχνικού λογισμικού, όσο και των μελετών, αλλά και της κατασκευής τεχνικών έργων. Η πολύπτυχη αυτή εμπειρία, δίνει την καλύτερη εγγύηση σε αυτούς που επιθυμούν να αγοράσουν τεχνικό λογισμικό και χρειάζονται την απαραίτητη βοήθεια για να κάνουν την σωστή επιλογή λογισμικού και παράλληλα την βέλτιστη αξιοποίησή του, μέσω της αντίστοιχης βοήθειας και καθοδήγησης που θα λάβουν.

Τα έργα μας

Κάθε έργο και κάθε συνεργασία είναι καθοριστικής σημασίας για εμάς και όλοι οι πελάτες μας, απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της τεχνικής μας υποστήριξης.